Acoperisul este o parte a casei pe care multi din proprietari o neglijeaza pana in momentul in care apar infiltrairi sau o deteriorare evidenta a invelitorii si nu numai. Intretinerea acoperisului este o operatiune care ar trebui sa se desfasoare periodic si care sa va asigure ca nu vor aparea daune la acoperis in urmatoarea perioada.

MONTAJ

Indiferent de materialul din care este fabricat acoperisul casei dumneavoastra, acesta va avea nevoie din cand in cand de lucrari de intretinere astfel, Acoperis Brasov va ofera servicii la cele mai bune preturi. Prestarea serviciilor consta in: reparare acoperis, montaj acoperis, montaj sisteme pluviale (jgheaburi, burlane), intretinerea sistemelor pluviale (jgheaburi, burlane), montare parazapezi, curatarea si intretinerea cosurilor de fum cat si alte servicii la cerere: tinichigerie, dulgherie, reparatii, vopsitorii, hidroizolatii, termoizolatii, inlocuirea capriorilor, montarea de tigla, schimbarea invelitorilor, asigurand un acoperis functional si de calitate. In functie de solicitarile clientilor se poate realiza periodic intretinerea acoperisurilor, sistemelor pluviale, cosurilor de fum, lemnariei.

MONTAJ PARAZAPADA

Parazapezile pot fi montate pe orice tip de acoperis, iar acestea vor preveni riscul alunecarii bruste a unor cantitati mari de zapada. Alegerea parazapezilor trebuie facuta in functie de panta acoperisului si de gradul de importanta a caii de acces adiacente.

Mai multe detalii p esitul nostru www.acoperis-brasov.ro