Fabricate dupa o tehnologie avansata, dispunand de o solutie de imbinare performanta a tubulaturii si de o accesorizare complexa, sistemele de cosuri de fum realizate de firma noastra prezinta avantajele unei greutati foarte reduse si a unei flexibilitati extinse la montaj.

COSURI DUBLU PERETE CU TERMOIZOLATIE

Doua straturi de metal intre care se taseaza termoizolatia. Doua tuburi de dimensiuni diferite, unul intr-altul, iar spatiul dintre cele doua este umpluta cu termoizoltie.

COSURI DE FUM IZOLATE CU AER

Intre cele doua pereti nu se pune termoizoltie, si aceasta zona va fii inchisa ermetic. Aerul dintre cele doua pereti constituie izolarea termica.

COSURI DE FUM AERISITE

Aceste cosuri de fum sunt proiectate astfel incat este asigurata un curent lent de aer intre cele doua pereti, permitand aerisirea termoizolatiei si evacuarea a unor eventuale scapari de gaze.

COSURI DE FUM TUR-RETUR

In tubulatura interioara se elimina gazele arse, iar in golul dintre cele doua tuburi se trage aerul din afara necesara arderii. Proiectat pentru centrale termice care folosesc aerul din afara incaperii pentru intretinerea arderii.